Vilka är vi?

Vi på Reklambruket har alltid kunden i fokus – därför är vi väldigt flexibla och lyhörda när vi påbörjar produktionen av din nya hemsida. Alla hemsidor är unika och därför behöver även ni behandla varje webbproduktion på så sätt. Vi lyssnar in oss på va målet är med nya hemsidan, hur ser er grafiska profil ut idag och hur kan vi förbättra den. I och med att vi är en helhetsleverantör från webbproduktion till hosting och underhåll så följer vi dig som kund från a till ö. Genom att leverera högkvalitativa hemsidor i WordPress med löpande underhåll som ger resultat är vi den webbyrå i Vellinge som producerar webb där du som kund alltid är i första rummet. 

ARTIKEL FRÅN VELLINGEPOSTEN

- Med fokus på Vellingeföretag

Reklambruket i Norra Håslöv är företaget som arbetade på Norden-basis för stora börsnoterade företaget och rikstäckande kedjor, men som har tänkt om.

– Vår filosofi är att fungera som den gamla hederliga lanthandeln, men som reklambyrå. Låt oss kalla det närproducerad reklam i tätt samarbete med kunden, säger Hannes Hedman som driver Reklambruket tillsammans med sin sambo Lina Olsson.

Norra Håslöv – kärlek vid första ögonkastet
När familjen för ett drygt år sedan stiftade bekantskap med idylliska Norra Håslöv, blev det kärlek vid första ögonkastet. I september i fjol gick flyttlasset från Malmö till den lilla byn på den skånska slätten. Visst hade de kunnat driva verksamheten vidare som tidigare, med dagens digitala utbud och möjligheter finns inga avstånd. Men de ville något annat. Något som rimmade med lugnet, vi-känslan och tryggheten på den nya hemorten.
– Vi ville lägga fokus på Vellinge med omnejd. Bygga bestående nätverk med våra kunder och tillsammans hitta vägar för att komma vidare och växa. Där föddes tanken på reklambyrån med tillgång till all modern teknik, men med en filosofi som i den gamla lanthandeln, förklarar Hannes Hedman.

Vellinge räcker gott
Bland kunderna märks publika företag som Ängavallen, Majas Cottage, Hallongården och VeteriNära.
– Varje samarbete är skräddarsytt och flexibelt. Vi bygger hemsidor, skapar grafiska profiler och tillsammans med kunden utarbetar vi metoder att marknadsföra sig. De kan kontakta oss när som helst. De kan välja att komma till oss eller be oss komma till dem. Vi rekommenderar deras tjänster till andra i vårt nätverk och de rekommenderar oss. Precis så vill vi sluta den positiva cirkeln.
Kanske, resonerar Hannes Hedman, känner företag utanför storstäderna att de inte alltid blir lyssnade på och helt ut förstådda av de stora reklambjässarna i de flotta kontoren mitt i stan:
– Vi vill inte vara den stora reklambyrån i Malmö. Vi vill målmedvetet arbeta upp vårt renommé i Vellinge kommun med omnejd och bli en aktiv aktör som man tänker på här. Det räcker gott för oss, här finns ju allt!

Eldriven lådcykel som reklampelare
Ett år har gått och duon Hedman-Olsson är stolt över sin kundportfölj med goda, välkända företag som värnar det närproducerade och miljön. Det rimmar bra ihop med Reklambruket som också vill vara den nära producenten och det goda miljövalet.
– Vi gör hållbara val i vår verksamhet när det gäller produkter och tjänster. Mycket syns inte utåt, men vår eldrivna lådcykel som vi använder oss av vid kundbesök syns. Det är vår största reklampelare och vi vet att vi väcker positiv uppmärksamhet när vi kommer trampande, säger Hannes Hedman med ett skratt.
På frågan om han inte saknar de femton åren med företagsbjässar i Köpenhamn, Stockholm och Göteborg, kommer svaret snabbt och bestämt:
– Jag är glad för den erfarenhet de åren har gett, men Reklambruket i Norra Håslöv – närproducerad reklam i mycket nära samarbete med kunden – passar mig mycket bättre!