Vad gör vi?

Vi på Reklambruket har alltid kunden i fokus – därför är vi väldigt flexibla och lyhörda när vi påbörjar produktionen av din nya hemsida. Alla hemsidor är unika och därför behöver även ni behandla varje webbproduktion på så sätt. Vi lyssnar in oss på va målet är med nya hemsidan, hur ser er grafiska profil ut idag och hur kan vi förbättra den. I och med att vi är en helhetsleverantör från webbproduktion till hosting och underhåll så följer vi dig som kund från a till ö. Genom att leverera högkvalitativa hemsidor i WordPress med löpande underhåll som ger resultat är vi den webbyrå i Vellinge som producerar webb där du som kund alltid är i första rummet.

Våra tjänster

Webbutveckling

Reklambruket skapar skräddarsydda webblösningar i WordPress till våra kunder. Vi vill alltid kunna leverera användarvänliga hemsidor med smart och snygg layout. Målsättningen är att hemsidan ska vara så enkel att administrera så att du som kund själv kan fortsätta jobba med sidan efter leverans. Därför använder vi alltid den visuella redigeraren Elimentor till WordPress.

E-handel

Reklambruket hjälper dig att bli framgångsrik med din försäljning på nätet. Vi integrerar Woocommerce med din befintliga eller nya WordPress-hemsida. Vi hjälper dig med att integrera betalningslösningar så som Klarna och Swish. Ingen e-handel är för liten eller för stor!

Sökmotoroptimering

Vill du synas bättre på Google? Reklambruket hjälper dig! Vi optimerar din befintliga eller nya sida efter konstens alla regler. Bland annat jobbar vi med sidans struktur, texter och nyckelord. Vi ser även till att sidan är mobilanpassad och tillräckligt snabb för att bli omtyckt av Google’s robotar.

Logotyper

Reklambruket hjälper dig ta fram din nya logotyp. Vi levererar sedan ett helt kit med olika varianter där alla är redo för tryck. Har du en gammal logga som du vill uppdatera utan att göra inskränkningar på ditt varumärke? Det fixar vi självklart också!

Filmproduktion

Reklambruket producerar reklamfilmer som väcker intresse och förmedlar känslor. Få mer uppmärksamhet i sociala medier så som Instagram, Facebook och Twitter samtidigt som du gör det enklare att förmedla ditt budskap på din hemsida. Vi erbjuder självklart även drönare!

Fotografering

Reklambruket hjälper dig att ta profilbilder, produktbilder, miljöbilder … ja precis vilken bild du än behöver! Vi jobbar med nya Canon R5 kameran som ger ett helt magiskt resultat. Självklart kan vi även erbjuda drönarbilder!

Några av våra kunder