Utvalda uppdrag

Reklambruket bygger högpresterande hemsidor i WordPress tillsammans med Elementor. Vi lägger stor vikt vid användarvänlig design i kombination funktionalitet. Våra sidor är enkla att uppdatera på egen hand efter leverans. Vi skickar med dig flera videoutbildningar baserade på just din sida för att du ska kunna sköta din egna sida!

nanoecho.se

Hemsida, integrering av MFN

Webbdesign och utveckling i WordPress och Elementor. Integrering med pressmeddelandetjänsten MFN.

Page performance:

96% – Betyg A

Uppdrag:

NanoEcho var i behov av en ny hemsida som speglar bolag och dess teknik. Reklambruket utvecklade en högpresterande hemsida på två språk med koppling mot pressmeddelandetjänsten MFN. Vi satte även in ett bra säkerhetssystem för att undvika intrång.

Besök hemsidan:

cinkshop.com

E-handel

Webbdesign och utveckling av e-handel  i WordPress, Elementor. och Woocommerce. Integrering av Klarna som betallösning.

Page performance:

92% – Betyg A

Uppdrag:

CINK producerar barnserviser i  fantastiska biokomposit. De startade sin e-handel på Wix men ville nu ta nästa steg till en mer professionell webbshop. Reklambruket tog fram en ny layout och producerade en e-handel i WooCommerce med bland annat integrering av Klarna Checkout. 

Besök hemsidan:

rmjsports.se

Hemsida, grafisk profil, logotyp

Webbdesign och utveckling i WordPress och Elementor. Stöd för två språk. Framtagning av grafisk profil och logotyp.

Page performance:

90% – Betyg A

Uppdrag:

RMJ är ett nystartat bolag inom sports management, framför allt fotboll. I och med att de var helt nystartade behövde de en grafisk profil, logotyp och hemsida. Reklambruket skapade en helhet  och röd tråd genom hela bolaget.

Besök hemsidan:

johnschuette.de

Sökmotoroptimering

Separering av hemsida, SEO, optimering av prestanda samt utveckling av blogg.

Page performance:

95% – Betyg A

Uppdrag:

Illustratören John Schütte ville exponera sig mer mot Tyskland. Han hade redan en hemsida med stöd för svenska, engelska och tyska. Reklambruket separerade den tyska sidan för att optimera den för den tyska marknaden med både SEO och page performance. Vi byggde även en blogg.

Besök hemsidan:

imperiallimousine.se

Hemsida

Webbdesign och utveckling i WordPress och Elementor.

Page performance:

93% – Betyg A

Uppdrag:

Imperial limousine behövde en ny hemsida. Reklambruket byggde en ny sida i WordPress med Elementor. Vi ville återspegla lyx och jobbade med en väldigt stilren design.

Besök hemsidan: